Login

Hydrotheek

Record nummer 2280499
Titel Meetplan 2019 Amelander Zeegat : T1 Ecologie buitendelta
toon extra info.
auteur(s): Ralf van Hal, Jeroen Wijsman, Lisanne van den Bogaart, Martin Baptist
Auteur(s) Hal, Ralf van ; Wijsman, Jeroen ; Bogaart, Lisanne van den ; Baptist, Martin
Uitgever IJmuiden : Wageningen Marine Research
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 1 online resource (PDF, 39 pages) illustrations
Titel van reeks Wageningen Marine Research rapport (C108/18)
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het voorliggende rapport is het T1-meetplan gericht op het ecologisch functioneren van het Amelander Zeegat uit te voeren in 2019. Het behoort tot het Meetprogramma Ecologie Buitendelta Ameland als onderdeel van het programma Kustgenese 2.0. In dit programma wordt een pilotsuppletie uitgevoerd in het Amelander Zeegat. Voorafgaande aan de uitvoering is in 2017 en 2018 de T0-situatie van het Amelander Zeegat in kaart gebracht voor benthos en zandspiering. Sinds maart 2018, is de pilotsuppletie in uitvoering. Na afronding hiervan begin 2019, is er nieuw onderzoek gepland om inzicht te krijgen in de T1-situatie en wanneer mogelijke eventuele effecten van de pilotsuppletie inzichtelijk te maken. Hiertoe is een beknopte meetstrategie opgesteld, gebaseerd op de plannen voor de T0, de resultaten uit het veld en een uitgebreide synthese.
Betrokken instanties WUR
Rijkswaterstaat RWS
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.