Login

Hydrotheek

Record nummer 2282462
Titel De kwaliteit van bronnen van drinkwater in Nederland
toon extra info.
auteurs dr. Stefan Kools, dr. Ir. Arnaut van Loon, Rosa Sjerps en ir. Loet Rosenthal
Auteur(s) Kools, Stefan ; Loon, Arnaut van ; Sjerps, Rosa ; Rosenthal, Loet
Uitgever Nieuwegein : KWR
Jaar van uitgave 2019
Pagina's 1 online resource (PDF, 54 pages) illustrations
Titel van reeks KWR (2019.072)
Annotatie(s) Order number 402552. Client: Vewin
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het doel van dit rapport is om de belangrijkste informatie over de kwaliteit van de bronnen van drinkwater bijeen te brengen en in samenhang te presenteren. Hierbij wordt zowel ingegaan op de huidige knelpunten, als op de verwachte ontwikkelingen. Het rapport geeft daarmee een breed beeld van de feiten over de huidige staat van de bronnen van drinkwater voor wat betreft de waterkwaliteit. Deze samenvatting maakt het voor de drinkwatersector beter mogelijk om knelpunten te adresseren en prioriteren. Het kan tevens als basis dienen voor het opstellen van de agenda en inzet bij de behartiging van het drinkwaterbelang in het waterkwaliteitsbeleid voor de komende jaren.
Betrokken instanties KWR, Watercycle Research Institute
Vereniging van Exploitanten van Waterleidingbedrijven in Nederland (VEWIN)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.