Login

Hydrotheek

Record nummer 2288074
Titel Regioscan Zoetwatermaatregelen : Plan van Aanpak fase 2
Uitgever Amersfoort : STOWA
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 25 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In 2017 is de eerste, proof-of-concept, versie van het instrument Regioscan Zoetwatermaatregelen gereed gekomen. De Regioscan Zoetwatermaatregelen is een communicatietool, die beoogt waterbeheerders snel inzicht te geven in de ruimtelijke variatie van (1) de kosten en baten van lokale zoetwatermaatregelen, en (2) de kansrijkheid van deze maatregelen gegeven deze kosten en baten. Daarnaast geeft het instrument inzicht in het perspectief van deze maatregelen in een regio als geheel en met het oog op de zoetwateropgave en eventueel andere opgaven. De Regioscan kan ondermeer worden ingezet om een eerste verkenning te doen naar kansrijkheid van maatregelen, het gesprek met gebruikers op gang te brengen, en een inschatting te maken van het effect van lokale maatregelen op de watervraag.
Betrokken instanties Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.