Login

Hydrotheek

Record nummer 2288282
Titel Kennisevent Nieuwe Sanitatie: samenwerking over de grenzen heen
Uitgever Amersfoort : STOWA
Jaar van uitgave 2019
Online full text
Publicatie type Congresverslag
Taal Nederlands
Toelichting In Nederland en België zal de komende jaren fors worden geïnvesteerd in de inzameling, het transport en de verwerking van afvalwater. In beide landen is het de vraag of we ons uit oogpunt van efficiency, kosten en duurzaamheid moeten richten op centrale, of op decentrale systemen of misschien juist op combinaties ervan. Kiezen we dan in het buitengebied voor eenzelfde aanpak als in het stedelijk gebied of toch voor iets anders? Er zijn op technologisch vlak veel nieuwe ontwikkelingen. Niet alleen op het gebied van de zuivering en winning van grondstoffen, maar ook op het gebied van inzameling (toiletten) en transport (leidingen). Zowel in Vlaanderen als in Nederland wordt ervaring opgedaan met ‘Nieuwe Sanitatie’. Het is goed om ook op dit vlak van elkaar te leren.
Betrokken instanties Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.