Login

Hydrotheek

Record nummer 2289373
Titel Strategienota 2019-2023 : klaar voor de toekomst
Uitgever [S.l.] : Waterschap Scheldestromen
Jaar van uitgave [2019]
Pagina's 29 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het waterschapsprogramma 2019-2023 geeft de bestuurlijke kaders en ambities aan die de komende vier jaar leidend zijn voor de uitvoering van onze taken. In de strategienota wordt het waterschapsprogramma (weergegeven in blauwe tekst) op hoofdlijnen uitgewerkt in een strategie om de ambities te bereiken. Deze strategie wordt op een later moment weer verder uitgewerkt in beleidsplannen. We zijn een koersvaste, maar ook een lerende organisatie. Daarom houden we vier jaar vast aan de koers van het waterschapsprogramma, maar evalueren we de strategienota halverwege de bestuursperiode en stellen we deze zo nodig bij. De strategienota begint met een algemene visie. Vervolgens wordt de strategie voor de vier primaire programma’s beschreven, gevolgd door het programma Bestuur en Organisatie. Het laatste hoofdstuk bevat de strategie voor overkoepelende thema’s, die betrekking hebben op alle programma’s van het waterschap. Tot slot zijn in twee paragrafen financiële kaders en risico’s vermeld die van toepassing zijn op de gehele strategienota.
Betrokken instanties Waterschap Scheldestromen
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.