Login

Hydrotheek

help
De geohydrologische opbouw van het proefgebied de Monden in het waterschap "De Veenmarken" [Boek]
Pomper, A.B. \ 1981
Inventarisatie is uitgevoerd naar de opbouw van de ondergrond in het Waterschap 'De Veenmarken'. Het uiteindelijke doel was het samenstellen van kaarten van het verloop van de hydrologische grootheden van de ondergrond.
help
Tectoniek en tectonische bewegingen in het zuidelijke peelgebied [Boek]
Pomper, A.B. \ 1981
In verband met het onderzoek naar de waterhuishouding van het Zuidelijk Peelgebied is van belang een studie te maken van de invloed van de tektoniek op het systeem van de grondwaterstroming. Alvorens tot een studie van deze invloeden te komen, is het ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.