Staff Publications

Staff Publications

 • external user (warningwarning)
 • Log in as
 • language uk
 • About

  'Staff publications' is the digital repository of Wageningen University & Research

  'Staff publications' contains references to publications authored by Wageningen University staff from 1976 onward.

  Publications authored by the staff of the Research Institutes are available from 1995 onwards.

  Full text documents are added when available. The database is updated daily and currently holds about 240,000 items, of which 72,000 in open access.

  We have a manual that explains all the features 

Record number 332159
Title Ervaringen demoproject welzijnsvriendelijke stal
Author(s) Kemper, H.G.W.
Source In: Studiedagen broederij, vermeerdering, konijnenhouderij, leghennenhouderij en kalkoenenhouderij Beekbergen : Praktijkonderzoek Pluimveehouderij (PP uitgave : praktijkonderzoek pluimveehouderij 16) - p. 44 - 46.
Department(s) Praktijkonderzoek Pluimveehouderij "Het Spelderholt"
Publication type Chapter in scientific book
Publication year 1994
Abstract De familie Bakker heeft investeringen gedaan om het welzijn van de dieren te verbeteren. Het betreft het verlengen van de stallen, de bouw van 2 corridors en het maken van een laadperron. De investeringen hebben nog niet tot een verbetering van de technische resultaten geleid. Toch is de familie Bakker zeer tevreden over de investeringen in de verlenging van de stallen en de corridors. Beide investeringen geven een arbeidsbesparing en geven de kalkoenenhouder meer plezier in het werk. De corridor zorgt ervoor dat het overhokken van de dieren met minder stress gepaard gaat, en dit komt het welzijn van de dieren ten goede. Het laadperron is door de ontwikkeling van laadsystemen achterhaald.
Comments
There are no comments yet. You can post the first one!
Post a comment
 
Please log in to use this service. Login as Wageningen University & Research user or guest user in upper right hand corner of this page.