Staff Publications

Staff Publications

 • external user (warningwarning)
 • Log in as
 • language uk
 • About

  'Staff publications' is the digital repository of Wageningen University & Research

  'Staff publications' contains references to publications authored by Wageningen University staff from 1976 onward.

  Publications authored by the staff of the Research Institutes are available from 1995 onwards.

  Full text documents are added when available. The database is updated daily and currently holds about 240,000 items, of which 72,000 in open access.

  We have a manual that explains all the features 

Record number 544370
Title Hoe ziet trips zijn omgeving?
Author(s) Tol, Rob van
Event Workshop tripsgewasgezondheidsdag, Bleiswijk, 2018--/2018--
Department(s) Biointeractions and Plant Health
Publication type Unpublished lecture
Publication year 2018
Abstract Kleuren, geuren en andere factoren die gedrag beïnvloeden. Titel: Kruip in de huid van trips De glastuinbouwsector worstelt al jaren met de bestrijding van trips. De laatste jaren zijn mooie resultaten behaald met biologische bestrijding, maar in diverse teelten zorgt trips nog voor grote problemen. In deze workshop willen we terug naar de basis en in de huid van trips kruipen. Hoe en wanneer vliegt trips? Hoe kijkt een trips? Welke geuren vinden ze lekker en welke niet? Hoe planten ze zich voort? Hoe gedraagt een trips zich op de plant? Onderzoekers Rob van Tol en Gerben Messelink van Wageningen University & Research nemen je mee in de wereld van trips en presenteren de meest recente kennis over het gedrag van trips. Meer basiskennis helpt om deze plaag gerichter en effectiever te bestrijden. De workshop zal starten met een interactieve tripsquiz om uw kennis over deze belangrijke plaag te testen. Deelnemers aan deze workshop worden aangeraden de app kahoot alvast te downloaden op mobiel of tablet.
Comments
There are no comments yet. You can post the first one!
Post a comment
 
Please log in to use this service. Login as Wageningen University & Research user or guest user in upper right hand corner of this page.